Notícia

Noticia

News

Convoquem els principals experts per debatre les noves mesures de control del lloguer

L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB) i el Consorci Internacional Universitat Menéndez Pelayo Barcelona (CUIMPB) – Centre Ernest Lluch han organitzat el 20 i 21 d’octubre la jornada ‘Els nous sistemes de control de lloguers a debat’ al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). En aquesta jornada hi han participat grans experts del sector, a escala nacional i internacional.

L’objectiu de la jornada era generar un espai de debat rigorós per a donar a conèixer les principals característiques i els efectes de la regulació de lloguers, i exposar els estudis i les avaluacions dutes a terme recentment. Un conjunt de dades i opinions heterogènies que han permès a les persones assistents ampliar els seus coneixements sobre aquest tipus de regulacions.

En aquest espai de debat s’han trobat representants de totes les disciplines, fet que ha permès analitzar la regulació de lloguers des de vessants tan diversos com el jurídic, l’econòmic, el polític i el social. Aquesta anàlisi s’ha centrat en el passat (creació, aplicació, primers resultats i fi de la llei de regulació catalana), el present (procés actual de creació de la llei de regulació estatal) i el futur d’aquestes normatives, també en el pla internacional, ja que algunes ponències han realitzat una comparativa de la nostra situació amb la d’altres països europeus, per exemple, amb la d’Alemanya, pel que fa a les característiques i les conseqüències a curt i llarg termini d’aquestes mesures.

Notícies
relacionades

Noticias
relacionadas

Related
news

Projectes
relacionats